Dear guests,
We are looking forward to your visit! For our restaurant we recommend booking a table in advance on 06164/2095.
With kind regards from the Hotel Berghof
Tuesday and Wednesday closed!

Menu
Wild garlic and our classics
Starters
- Bärlauchrahmsuppe mit Croutons 7,90€
- Gegrillte Garnelen an Bärlauchrahm-Tagliatelle 19,50€
- Rinderkraftbrühe mit Markklößchen 6,90€
- Frittierte Champignons an Knoblauchdipp 9,90€
Main courses
- Kross gebratenes Zanderfilet auf Bärlauch-Risotto dazu
Salat
29,90€
- Gegrillte halbe Ente mit Kartoffelknödel und Rotkohl 24,90€
- Medaillons vom Schweinefilet an Bärlauchrahm-Tagliatelle dazu Salat 24,90€
- Bärlauch-Risotto mit Burrata, Ofen-Tomaten und grünem Spargel 18,90€
- Hausgemachte Bärlauch-Bratwurst mit Schupfnudeln und Salat 19,90€
- Cordon-bleu vom Kalbsrücken mit Pommes frites und Salat 29,90€
- Wildgulasch aus heimischem Revier dazu Kartoffelknödel und Salat 24,90€
- Duo von Rinderfilet und Riesengarnele mit grünem Spargel dazu Knoblauchdipp und Schupfnudeln 33,90€
- Putensteak an Currysoße dazu Basmatireis und Salat 21,90€
- Berghofschnitzel mit Schinken, Käse und Ananas überbacken dazu Pommes frites und Salat 19,90€
Dessert
- Quark-Soufflé an Kirschragout 9,90€
If you're a little hungry, we have our snack menu ready for you
Dear guests, if you need allergen labeling, ask our service staff.
We have a menu ready for you.
Culinary
Our excellent cuisine awaits you with a wide range of delicacies freshly prepared every day, which will leave none of your culinary wishes unfulfilled. Look out for our seasonal recommendation menu with current specialties.
Table bookings - Phone: 06164-2095