Dear guests,
We are looking forward to your visit! For our restaurant we recommend booking a table in advance on 06164/2095.
With kind regards from the Hotel Berghof
Tuesday and Wednesday closed!

Menu
Odenwald Gourmet Week and our classics
Starters
- Burrata an Rucola mit buntem Tomatensalat12,90€
- Frittierte Champignons an Knoblauchdipp 9,90€
- Rinderkraftbrühe mit Markklößchen 6,90€
- Gegrillte Wassermelone mit Riesengarnelen 19,90€
Main courses
- Medaillons vom Hirschrücken mit Hand geschabten
Spätzle und wildem Brokkoli
32,90€
- Gegrilltes Zanderfilet auf Pfifferling-Risotto dazu Salat 30,90€
- Hausgemachte Pfifferlingbratwurst mit Semmel-Terrine und wildem Brokkoli 22,90€
- Kochkäse-Schnitzel mit Pommes frites und Salat 21,90€
- Medaillons vom Schweinefilet an Pfifferlingrahm mit Tagliatelle dazu Salat 24,90€
- Putensteak an Currysoße dazu Basmatireis und Salat 21,90€
- Cordon-bleu vom Kalbsrücken dazu Pommes frites und Salat 29,90€
- Pfifferlinge in Kräuterrahm mit Semmelknödel und Salat 20,90€
- Rumpsteak mit Zwiebeln dazu Pommes frites und Salat 28,90€
- Burrata an buntem Tomatenragout auf Tagliatelle dazu Salat 18,90€
Our summer wine recommendation:
- Adam Müller, Weißburgunder Auxerrois, 2024 trocken - 0,2l 4,50€
If you're a little hungry, we have our snack menu ready for you
Dear guests, if you need allergen labeling, ask our service staff.
We have a menu ready for you.
Culinary
Our excellent cuisine awaits you with a wide range of delicacies freshly prepared every day, which will leave none of your culinary wishes unfulfilled. Look out for our seasonal recommendation menu with current specialties.
Table bookings - Phone: 06164-2095